У Києві затримали слідчого поліції, що вимагав хабара у іноземців: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві затримали слідчого поліції, що вимагав хабара у іноземців: опубліковано фото

У Києві затримали слідчого поліції, що вимагав хабара у іноземців: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У Києві співробітники СБУ, прокуратури та внутрішньої безпеки Нацполіції під час проведення спільної операції затримали слідчого Дніпровського районного відділу поліції, який вимагав хабара у родича затриманих раніше громадян із країни Закавказзя.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.

Читайте також: Справа на три мільйони: Луценко повідомив про затримання поліцейського-хабарника

Повідомляється, що поліцейського затримали біля приміщення райвідділку із всією сумою хабаря, яка складала 100 тисяч гривень.

При цьому у прес-службі Нацполіції уточнили, що лейтенант з райвідділка крім отримання грошей намагався ще й обдурити чоловіка, бо справу вже було передано іншому слідчому.

"У березні 2017 року оперативники карного розшуку поліції Києва затримали трьох іноземних громадян за вчинення ними квартирної крадіжки у Дніпровському районі міста. Кримінальне провадження було розпочато районним управлінням столичної поліції. Незабаром до 25-річного слідчого Дніпровського управління поліції звернувся родич одного з фігурантів крадіжки. Чоловіка цікавило питання повернення вилученого під час затримання автомобіля, на якому пересувалися крадії", - сказано в заяві Нацполіції.
"Слідчий без вагань погодився повернути транспортний засіб, документи на нього та навіть посприяти уникнути відповідальності родичу заявника, щоправда за 3,5 тисячі доларів США. При цьому він змовчав, що матеріали провадження вже були передані іншому слідчому. Чоловік погодився на умови поліцейського, але після зустрічі з ним подався до Служби безпеки України", - повідомили поліцейські.

Відносно хабарника розпочато кримінальне впровадження.

Як повідомляв ONLINE.UA, співробітники Служби безпеки України затримали в Херсоні оперуповноваженого поліції, який вимагав у громадянина 7 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?