У Києві збито російські ракети: уламками пошкоджено приватні будинки
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві збито російські ракети: уламками пошкоджено приватні будинки

У Києві збито російські ракети: уламками пошкоджено приватні будинки
Джерело:  online.ua

У Києві силами ППО збито російські ракети, уламки яких пошкодили приватні будинки в одному з районів міста, дитячий майданчик та будівлю промислового підприємства.

Джерело: КМВА

У Києві збито російські ракети

Уламками збитих ракет пошкоджено два приватних будинки в Дарницькому районі.

Також пошкоджено промислове підприємство в Голосіївскому районі та дитячий майданчик в Печерському районі, - повідомляє військова адміністрація міста.

У КМВА додали, що інформація по жертвам та руйнуванням уточнюється.


Фото: скріншот

Кілька вибухів у столиці , – наголосів мер Києва Віталій Кличко.

Також відомо про роботу ППО у Київській області.

Фото: скріншот

Що відомо про масований ракетний удар 29 грудня?

Як повідомляє радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк, під час сьогоднішньої масованої ракетної атаки Росія випустила по Україні більше 120 ракет.

За інформацією заступника голови ОП Кирила Тимошенка у селі Степове Одеської області уламки крилатої ракети потрапили у житловий будинок.

Фото: скріншот

 У Київській, Сумській та Житомирській областях офіційно підтвердили роботу ППО. Також спрацювала протиповітряна оборона на Одещині, Полтавщині та Львівщині.

90% міста - без світла. Чекаємо додаткову інформацію від енергетиків. Трамваї та тролейбуси у місті не курсують. Можуть бути перебої з водопостачанням. Переходимо на роботу дизель-генераторів на об'єктах критичної інфраструктури, - повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?