У Києві знайшли людину, яка не проти бачити тут російські танки
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знайшли людину, яка не проти бачити тут російські танки

У Києві знайшли людину, яка не проти бачити тут російські танки
Джерело:  online.ua

Журналіст і оглядач Віталій Портников розповів про київського таксиста, який вірить в можливість окупації української столиці Росією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


Читайте також: Справжня "велика Росія": український журналіст одним фото розмазав критика з РФ


"Випадковий таксист підвіз додому на старій "неіномарці", з гордістю продемонстрував мені, як слухає в машині Московське радіо на середніх хвилях такого ж старого приймача, - написав журналіст. - У вухо вдарили призабуті радянські інтонації. "Слухаю і вірю", - сказав чоловік".


"Я колись бачив фантастичний фільм про російську окупацію Америки - і скільки там знайшлося прихильників. Потім спостерігав, як це нефантастично було в Криму і на Донбасі. А сьогодні познайомився з ввічливою сірою людиною, яка буде чекати мене біля під'їзду, якщо Московське радіо заїде до Києва на танках", - додав Портніков.



Користувачі соцмереж прокоментували історію журналіста. Zinaida Mur написала: "Коли живеш в країні, ходиш до школи, вчиш українську мову і літературу, а потім такий - бац і не відчуваєш себе громадянином цієї країни, а чомусь вважаєш себе громадянином іншої країни, на діагноз схоже!"


Ievgen Kuznetsov: "Їхав сьогодні під 'моя адреса - не дім і не вулиця, моя адреса - радянський союз' і вислуховував ниття про те, що українське радіо з квотами слухати неможливо. Таксистові років 40, і машина норм. І що з такими робити?".


Nina Sulima: "Дуже хочеться розплатитися з таким таксистом радянськими рублями. Ось так дістати з кишені 5 рублів і дати йому. А ще краще три".


Василь Рибалко: "Найбільше вражає їх тупа впевненість у своїй правоті. Нічого не хочуть слухати - Вас усіх купили, при владі хунта, фашисти, бандерівці, вбиваєте своїх братів. А я їх знав нормальними людьми. Як говорити з телевізором в їх головах?"


Валентин Тарасов: "А що дивуватися? Скільки ось таких колись Гітлера чекало? Тепер ось Путлер. Совок і рашизм як і чума. Були і будуть. Головне не дати здійснитися їх надіям".


Айдер Муждабаев: "Я теж такого ватника серед київських таксистів зустрічав. Їх взагалі багато, просто вони тут поводяться тихо. Але є. А, наприклад, в Генічеську або в Херсоні таких кожен другий. Вони слухають російське радіо, дивляться російське ТБ і до зустрічі Путіна готові".


Yaroslav Stadnik: "Треба було сказати, що Ви - фашист і грошей не дасте. Чого людей розчаровувати".


Vitaliy Hayday: "Таксисти в масі своїй взагалі окрема нація, окрема раса, а може взагалі окремий вид".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Портников розповів про прокол президента РФ Володимира Путіна в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?