У Києві знову сталася погоня зі стріляниною: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знову сталася погоня зі стріляниною: опубліковані фото

У Києві знову сталася погоня зі стріляниною: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Києві співробітники патрульної служби Національної поліції України із застосуванням вогнепальної зброї затримали водія, який перебував в стані алкогольного сп'яніння.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Нацполіціі.


Вранці 1 березня на вулиці Саперно-Слобідській патрульні помітили чорний автомобіль Honda Civic, який стояв під шляхопроводом і порушував ПДР. Після стуку у вікно з машини вийшов чоловік з яскраво вираженими ознаками алкогольного сп'яніння. Побачивши патрульних, чоловік сів за кермо і спробував сховатися від переслідування, не один раз піддавши життя інших водіїв небезпеки.


"У селі Старі Безрадичі екіпаж патрульних зігнав Honda з дороги в бруд. На законні вимоги поліцейських не реагував. Зате створював загрозу життю патрульним, які стояли поруч. Лише після того, як поліцейський прострелив два лівих колеса, машина зупинилася, проте водій закрився всередині і не виходив. Для затримання агресивного водія розбили бічне скло", - повідомляє Нацполіція.


На чоловіка складено протоколи за статтями про водіння в стані алкогольного сп'яніння вдруге за рік, злісну непокору, невиконання вимог про зупинку, стоянці в недозволеному місці і непред'явлення документів.


Також патрульні оформили заяву про опір правоохоронним органам.




Як повідомляв ONLINE.UA,  в Одесі чоловік, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, на автомобілі Mercedes-Benz тікав від погоні патрульних  і в'їхав по сходах в вітрину магазину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?