У Києві знову затопило одну з вулиць поблизу центру: з'явилися вражаючі фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знову затопило одну з вулиць поблизу центру: з'явилися вражаючі фото

У Києві знову затопило одну з вулиць поблизу центру: з'явилися вражаючі фото
Джерело:  online.ua

У Києві через потоп обмежили рух по частині вулиці Борщагівській Солом'янського району.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу КМДА.

Читайте також: Три райони Києва залишилися без гарячої води
Повідомляється, що інцидент стався на відрізку між Повітрофлотським мостом та вулицею Політехнічної - вздовж лінії швидкісного трамваю на Борщагівку.
За повідомленнями спільноти dtp.kiev.ua вода затопила проїжджу частину, а глибина потоку становить в деяких місцях до 30 сантиметрів.
"Масштабний прорив труби у Києві на вул. Борщагівській, 16: потік води на цей раз зайняв всю проїжджу частину, глибина місцями до 30 см, змиває асфальт, підтоплює АЗС "ВОГ", ЗАГС, Макдональдс, будівництво та опори Повітрофлотського мосту. Поліція повністю перекрила рух. У потоці застрягла маршрутка і вантажівка водоканалу. Це вже третій прорив за останній час...", - повідомили у виданні.
Додамо, що вулиця Борщагівська пов'язує центр міста з кількома великими районами столиці.
Нагадаємо, що попередній прорив води на Борщагівській стався в середині березня. Тоді вода залила проїжджу частину рано вранці в будній день.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?