У Києві зоозахисники "розгромили" ресторан, щоб врятувати кошеня
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві зоозахисники "розгромили" ресторан, щоб врятувати кошеня

У Києві зоозахисники "розгромили" ресторан, щоб врятувати кошеня
Джерело:  online.ua

У понеділок, 9 жовтня, неподалік від Лук'янівки в Києві зоозахисники були змушені розгромити стіни і стелю ресторану, щоб врятувати тритижневе кошеня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Kyiv Animal Rescue Group.

Читайте також: На Київщині врятували "динозавра", що харчується кабачками: з'явилися фото

У групі порятунку тварин розповіли, що тварини часто селяться на дахах і горищах МАФів, які без дотримання норм будуються з металоконструкцій і обшиваються з одного боку профнастилом, а з іншого, - гіпсокартоном.

Так, весь день 9 жовтня через стіни ресторану чулося нявкання кошеняти, яке жило на даху будівлі, після чого провалилося в підвісну стелю, а потім, - в щілину між стіною і гіпсокартоном.

Порятунок кішечки зайняв кілька годин, при цьому довелося розгромити стелю, спустити в отвір камеру і шукати, в якій саме частині стіни знаходиться тварина.

Примітно, що кілька тижнів тому був аналогічний виклик з того ж ресторану, тільки в минулий раз для порятунку кота довелося руйнувати стіну іншого залу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві врятували 400-кілограмового лося, який випадково заплив в межі міста по Дніпру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?