У Києві зросла кількість хворих на коронавірус - мерія терміново звернулася до МВС
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві зросла кількість хворих на коронавірус - мерія терміново звернулася до МВС

У Києві зросла кількість хворих на коронавірус - мерія терміново звернулася до МВС
Джерело:  online.ua

У столиці України, Києві, кількість хворих на Covid-19, яку спричиняє новий коронавірус, продовжує невпинно зростати. Мер міста Віталій Кличко 23 березня заявив, що стало відомо про зараження ще 4 людей - наразі їхня кількість в столиці зросла до 28 осіб. Про це політик розповів  у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні вдень ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 4 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус. Тобто кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла в столиці до 28 осіб", - сказано в повідомленні мера міста.

За його словами, серед нових 4 випадків - 17-річна дівчина, яка повернулася з навчання в Лондоні, 53-річна жінка, яка контактувала із хворим в Київській області. Жінка віком 28 років - повернулася з Австрії. Та 21-річний юнак, який контактував з хворим родичем. Варто зазначити, що 2 пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні, а інші двоє - на самоізоляції лікуються вдома під контролем медиків.

"Сьогодні, коли в Україну спецрейсами з-за кордону повертаються десятки тисяч українців, - ми отримуємо загрозу можливого швидкого розповсюдження інфекції. Я звертаюся до МВС посилити контроль за дотриманням киянами суворих обмежувальних заходів, особливо тими, які прибувають в країну. А також - виконання підприємствами та установами заходів щодо організації дистанційної роботи співробітників.
Ми повинні максимально обмежити кількість соціальних контактів!", - наголосив Віталій Кличко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український уряд оголосив режим надзвичайної ситуації у Тернопільській, Черкаській і Донецькій областях, де зафіксували випадки інфікування на коронавірус Covid-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?