У Києві звернули увагу на хитрий план Кремля з розвалу України
Категорія
Світ
Дата публікації

У Києві звернули увагу на хитрий план Кремля з розвалу України

У Києві звернули увагу на хитрий план Кремля з розвалу України
Джерело:  online.ua

У Кремлі продовжують виношувати плани щодо децентралізації, через яку Москва хоче розвалити Україну.
Про це в статті для ONLINE.UA розповів політичний експерт Євген Магда.
"Звертає на себе увагу риторика Сергія Лаврова. Шеф російської дипломатії в недавньому інтерв'ю НТВ приділив максимальну увагу тому, що відбувається в Україні. Звинувачення стандартні - "добровольчі батальйони несуть відповідальність за загострення ситуації в Авдіївці, Київ канючить гроші у Заходу, який поступово розчаровується в українському проекті, апелювати до совісті представників керівництва України сенсу немає", - нагадав він.
Експерт зазначив також, що "Лавров закликав хіба тільки до децентралізації - це його улюблена фішка, подібні заклики лунають вже більше трьох років, ще з часів протистояння Євромайдану і Віктора Януковича".
Читайте також: На Донбасі воює Нацгвардія Путіна: опубліковані фото
"У Кремлі бачать децентралізацію як спосіб демонтувати українську державність під слушним приводом реконструкції. Російська дипломатія не приховує своєї зацікавленості в отриманні карт-бланшу для впливу на Україну, але поки її мрії залишаються виключно мріями", - резюмував Магда.
Більше читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: Кремль чекає, що українці з'їдять себе самі: про нові переговори щодо Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?