У києвському виші відкрили туалет з шампанським та червоною стрічкою — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У києвському виші відкрили туалет з шампанським та червоною стрічкою — відео

У києвському виші відкрили туалет з шампанським та червоною стрічкою — відео
Джерело:  online.ua

Українські соцмережі здивувало відео, на якому видно, що в Державному університеті телекомунікацій в Києві до 8 березня урочисто відкрили відремонтований жіночий туалет. Українці звернули увагу на те, що "урочистості" відбувалися за традиційним сценарієм: відкривали туалет із перерізанням червоної стрічки, оплесками й шампанським. Відповідний ролик у своєму Facebook опублікувала киянка Ірина Наволнєва, передає ONLINE.UA.

"Ректор ухвалив рішення про комплексний ремонт цих важливих об'єктів на всіх поверхах навчального корпусу, а також дав розпорядження про виділення коштів. При цьому, згідно з рішенням ректора, вибором типу, кольором облицювальної плитки, необхідного обладнання та аксесуарів, планування їхнього розміщення займалися жінки, члени профкому і ті, хто працює на поверсі. І сьогодні, напередодні Міжнародного жіночого дня, 8 Березня, день відкриття першого відремонтованого жіночого туалета настав. Вам сподобається наша робота, оскільки ми дуже старалися для вас. У ній любов до вас і наше піклування, ви, впевнений, оціните нас", - заявив під час відкриття туалету проректор університету з адміністративно-господарської роботи та будівництва.

Варто звернути увагу на те, що на його промову учасники заходу відреагували сміхом та оплесками. Потім присутні розрізали червону стрічку. Кульмінацією церемонії стало розпивання шампанського. Що цікаво, під час "урочистоті" в державній установі промову зачитували російською мовою, лише наприкінці лунало декілька речень українською.

Відео з відкриття туалету зі лічені години стало справжнім хітом мережі - його активно поширюють та коментують українці.

"Ніщо не зупинить День першого відремонтованого туалету, який настав!;  В Міжнародний жіночий День (не свято весни) зробили саме те, шо треба - відремонтували туалет. Залучили жінок, щоб було як вони хочуть)) Не все так погано))) Не відкупились стандартним тюльпаном); в цьому відео прекрасно все! просто все!; Оскара!!!! Це - шедевр Канського фестивалю! Я думаю, його знімала/знімає одна із «відомих» українських кіноакадемій; кошмар і сором; Тепер місце жінки не тільки кухня ?? Взагалі чудовий подарунок. Жінки тепер навіть в туалет можуть сходити на роботі. Рабство майже переможено", - коментують ролик у мережі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, NASA спільно з платформою Hero X організували конкурс Lunar Loo Challenge на найкращий туалет для місії "Артеміда".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?