У кількох областях України невдовзі запрацює річкова поліція
Категорія
Події
Дата публікації

У кількох областях України невдовзі запрацює річкова поліція

У кількох областях України невдовзі запрацює річкова поліція
Джерело:  rbc.ua

Найближчим часом у п'яти областях України запрацюють підрозділи оновленої річкової поліції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

За словами глави Національної поліції України Сергія Князєва, річкова поліція з'явиться у Полтавській, Черкаській, Миколаївській, Дніпропетровській і Херсонській областях.

Повноваження нового правоохоронного органу будуть поширюватися на всю акваторію Дніпра

Читайте також: Поліція ввела спецназ у селище на Харківщині, де стався інцидент із стріляниною

Князєв також повідомив, що Нацполіція підготує і направить на розгляд Кабінету міністрів лист з проханням розглянути можливість виділення грошей на придбання нових плавзасобів для потреб поліції.

"Ділянка Дніпра буде закрита. Ми підготуємо лист і направимо його у Кабмін для вирішення питання про придбання нових плавзасобів", - сказав Князєв.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що начальника Мелітопольського відділу Юрія Буланова відсторонено від виконання своїх службових обов’язків і призначено перевірку за результатами організації роботи поліції під час масових заходів в місті 9 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?