У кількох областях України оголошено тривогу. На Київщині працює ППО
Категорія
Україна
Дата публікації

У кількох областях України оголошено тривогу. На Київщині працює ППО

У кількох областях України оголошено тривогу. На Київщині працює ППО
Джерело:  online.ua

У Києві, Київській, Чернігівській, Житомирській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській та Запорізькій областях в понеділок, 27 березня, оголосили повітряну тривогу. Київська ОВА попередила про загрозу атаки дронами.

Джерело: КОВА, Андрій Єрмак, Суспільне

Українців закликають не ігнорувати тривогу

За попередніми даними, в північних областях України існує загроза ударів іранськими дронами.

Київщина! Загроза атаки ворожих дронів! Перейдіть в укриття та інші безпечні місця. Зберігайте спокій та дотримуйтеся інформаційної тиші, – йдеться у повідомленні Київської обласної військової адміністрації.

Не ігнорувати тривогу закликав також голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Суспільне" повідомило про вибух в Дніпрі. Водночас голова Дніпровської обласної ради Дмитро Лукашук просить мешканців області не ігнорувати тривогу.

Небезпека у пристоличному регіоні зберігається! Сили протиповітряної оборони напоготові, - повідомили у КОВА.

Речник ПС ЗСУ Ігнат в ефірі телемарафону повідомив, що у Київській і Дніпропетровській областях вже збили кілька "шахедів".

Фото: скріншот

Основні події на фронті 27 березня

Протягом доби противник завдав 7 авіаційних та 10 ракетних ударів, здійснив більш як 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Для ракетних ударів продовжує широко застосовувати зенітні керовані ракети С-300.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Завдяки професійним і злагодженим діям, протягом доби, підрозділами Сил оборони України було відбито 41 атаку противника на зазначених напрямках.

Основні зусилля ворог зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Наразі найзапекліші бої тривають за Бахмут, Авдіївку та Мар’їнку.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?