У Кіркорова через француза забрали мільйони рублів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Кіркорова через француза забрали мільйони рублів

У Кіркорова через француза забрали мільйони рублів
Джерело:  L!fe #шоу

Поліція вилучила у російського співака Філіпа Кіркорова 100 тис євро (близько 7 млн ​​рублів), які він підготував для передачі лідеру французької групи Space Дідьє Маруані, який прилетів до Москви для підписання мирової угоди з поп-королем щодо порушення авторських прав.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE
"Кіркоров підготував дві пачки грошей номіналом по 500 євро, в кожну пачку поклав по 100 купюр. Пачки він обв'язав гумками. Під час зустрічі співак поклав їх на стіл, після чого Маруані спробував їх взяти. В цей момент француз був затриманий співробітниками поліції, які спостерігали за операцією вже всередині банку", - передає видання.

Читайте також: Францу зький музикант пригрозив завдати ще більшої шкоди Кіркорову
Відзначається, що купюри не були позначені і належали Кіркорову. І після закінчення дослідчої перевірки всі гроші будуть повернуті російському виконавцю.
"Для проведення всіх дослідчих заходів всі гроші були вилучені як речові докази. Після закінчення розгляду буде вирішуватися питання про повернення 100 тисяч євро власнику, тобто заявнику Кіркорову", - додав співрозмовник.
Нагадаємо, Дідьє Маруані заявив, що "Жорстока любов" Філіпа Кіркорова має схоже звучання з його твором Symphonic Space Dream, в зв'язку з чим звинуватив його в плагіаті. Кіркоров нібито погодився на виплату компенсації і підписання мирної угоди, проте після прибуття Маруані в Москву заявив в поліцію про вимагання мільйона євро, в зв'язку з чим французького музиканта затримали. Однак після затримання французький музикант дав свідчення у відділку поліції. Його відпустили під зобов'язання про явку.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше росЗМІ стверджували, що листування з Маруані замість Кіркорова вели відомі російські пранкери Вован і Лексус. Саме вони нібито і домовилися з Маруані про виплату йому мільйона євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?