У Кіркорова спростували його зізнання в плагіаті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Кіркорова спростували його зізнання в плагіаті

У Кіркорова спростували його зізнання в плагіаті
Джерело:  L!fe #шоу

Адвокат російського співака Філіпа Кіркорова, який звинувачується в плагіаті, спростував інформацію про те, що артист визнав себе винним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
Як раніше стверджували РосЗМІ, Кіркоров нібито зізнався, що його пісня "Жорстока любов" дійсно є плагіатом композиції Symphonic Space Dream французької групи Space.
Російський поп-король і лідер групи Дідьє Маруані уклали мирову угоду, після якої артист і далі зможе виконувати пісню "Жорстока любов". Крім того, співак погодився виплатити компенсацію, сума якої не розголошувалася.
Однак представники Кіркорова поспішили спростувати цю інформацію. Вони відзначили, що Ігор Трунов, який представляє інтереси французької групи в суді, навмисно поширює ці чутки.
Читайте також: К іркоров жорстко висловився на адресу легендарного музиканта
"Вперше чую про якесь примирення. Всі ці заяви - фантазії і марення пана Трунова. Думаю, йому просто вигідно поширювати цю інформацію, щоб підігріти інтерес до їх прес-конференції. Ще раз підкреслю - ніякої угоди, а тим більше виплати компенсацій не було. Я знаю тільки про те, що пан Трунов два рази в тиждень ходить зі своєю заявою по судах, де позов кожен раз відхиляють", - заявив адвокат Кіркорова Олександр Добровінський.
Нагадаємо, французька група Space і її лідер Дідьє Маруані звинувачують російського співака Філіпа Кіркорова, що той вкрав їх музичний матеріал. Також Маруані вимагає від відповідачів відшкодування збитків від порушення авторських прав заподіяної моральної шкоди на суму 75,34 млн руб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?