У Китаї через сніг сотні тисяч людей застрягли на залізничній станції
Категорія
Події
Дата публікації

У Китаї через сніг сотні тисяч людей застрягли на залізничній станції

У Китаї через сніг сотні тисяч людей застрягли на залізничній станції
Джерело:  BBC

Сильний снігопад порушив роботу громадського транспорту в Китаї, залишивши в скрутному становищі десятки тисяч людей на залізничній станції міста Гуанчжоу на півдні країни, повідомляє BBC News з посиланням на місцеву поліцію, передає ONLINE.UA.
Натовп біля станції в Гуанчжоу вирос до майже 100 000 на піку в ніч на понеділок, повідомляє поліція. Рідкісний сніг збігся з передоднем китайського Нового року, коли сотні мільйонів робітників-мігрантів подорожують додому, щоб побачитися з сім'єю. Багато поїздів з північної і центральної частини Китаю були затримані в снігу, залишивши пасажирів на півдні без транспорту.
За повідомленнями державних ЗМІ, у вівторок, 2 лютого, більше 50 тисяч чоловік, як і раніше, перебувають біля залізничного вокзалу Гуанчжоу. Місцева поліція сказала, що 5200 офіцерів були направлені на місце для підтримки порядку.

Фото: China Photos / Getty Images


Пасажирів закликали перевірити свої дані про потяги онлайн і не "направлятися до станції навмання, щоб просто чекати поїзда", оскільки це лише посилить проблему переповненості. Новинне агентство Сіньхуа повідомляє, що дорожні пробки призвели до того, що понад 400 осіб пропустили свої рейси в Гуанчжоу.


За офіційними оцінками, близько трьох мільярдів поїздок здійснюється протягом курортного сезону, який вважається найбільшою щорічною міграцією людей у ​​світі.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?