У Китаї чоловік із ножем поранив 18 перехожих: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Китаї чоловік із ножем поранив 18 перехожих: з'явилися фото

У Китаї чоловік із ножем поранив 18 перехожих: з'явилися фото
Джерело:  The South Chins Morning Post

У китайській провінції Цзилінь, в туристичному місті Чанчунь озброєний ножем чоловік напав на вулиці на перехожих та поранив 18 людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на South China Morning Post.

Інцидент стався у вівторок ввечері. Зазначається, що ніхто з потерпілих не зазнав серйозних поранень. Однак одна жінка, туристка з Гонконгу, досі перебуває в лікарні. Вона дістала поранення в живіт. Медики оцінюють її стан як стабільний.

Читайте також: У Києві чоловік з ножем напав на водія тролейбуса: з'явилися фото і відео

Нападником виявився 50-річний чоловік. Його рідні розповіли, що раніше у нього були проблеми з психічним здоров'ям. За даними поліції, чоловік був затриманий незабаром після інциденту і зараз перебуває під вартою. Розслідування інциденту триває.

Як підкреслює видання, для Китаю подібні випадки не поодинокі. Так, у минулому році в Гонконзі психічно нездоровий чоловік з ножем напав на студентів, в результаті чого поранення дістали семеро осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?