У Китаї шириться коронавірус без симптомів - що про це відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

У Китаї шириться коронавірус без симптомів - що про це відомо

У Китаї шириться коронавірус без симптомів - що про це відомо
Джерело:  online.ua

Китайська влада підтвердила десятки нових випадків COVID-19 у людей, які не мали жодних симптомів інфекції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За даними національної комісії охорони здоров'я станом на понеділок, 6 квітня, у неділю виявили 78 таких випадків. За день до того — інші 47.

Асимптоматичні випадки COVID-19 стали пріоритетом для китайської влади протягом останніх тижнів, коли "драконівські заходи" з подолання епідемії вже дали результати. Приблизно половина з них — у провінції Хубей, де стався найперший спалах інфекції.

Загалом на обсервації вже перебувають 705 громадян КНР з асимптоматичним проявом коронавірусу. Систематично влада почала інформувати про нові випадки лише минулої неділі, однак вже 8 квітня в Ухані скасують заборону на виїзд, яка була чинною з січня.

Офіційно у Китаї зареєстрували майже 82 тисячі випадків COVID-19 та 3,3 тисячі смертей. Утім, навіть іноземні уряди припустили приховування певної кількості випадків з боку китайської влади.

Станом на 6 квітня у світі виявили 1 280 тисячі випадків. Померли з них 69 тисяч людей, а одужали - 265 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, з понеділка, 6 квітня, на території України стали чинними нові жорсткі обмеження через COVID-19. Повний список та окремі пояснення — за посиланням на нашому сайті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?