У Київраді спалахнула бійка: з'явилося відео інциденту
Категорія
Події
Дата публікації

У Київраді спалахнула бійка: з'явилося відео інциденту

У Київраді спалахнула бійка: з'явилося відео інциденту

У будівлі Київської міської ради сталася бійка між двома групами активістів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".
Читайте також: На багатостраждальній станції Київського метро знайшли нову тріщину: з'явилося відео
У кулуарах Київради за адресою вулиця Хрещатик, 36, близько 10.50 9 лютого розпочалася словесна перепалка між групою людей, які виступають проти будівництва ТЦ на станції столичного метрополітену "Героїв Дніпра", з активістами, які "за" будівництво торгового центру. Пізніше перепалка перейшла в бійку.
В ході бійки ніхто не постраждав, і вона була залагоджена внутрішньою охороною Київради без залучення правоохоронців. У мережі з'явилося відео з місця інциденту:


Відзначимо, що на "Героїв Дніпра" відбувається будівництво торгово-розважального центру. Незважаючи на запевнення мера Києва Віталія Кличка, що побоювання з приводу руйнування станції метро безпідставні, деякі групи активістів продовжують протестувати проти забудови. Наразі робітники будують другий поверх будівлі, інвестор завершив роботи з гідроізоляції та зміцнення грунту на станції метро.
Як повідомляв ONLINE.UA, в жовтні активісти, які протестують проти будівництва ТРЦ на метро "Героїв Дніпра", навіть перекривали дорогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?