У Київській області побили замміністра з сім'єю: подробиці нападу
Категорія
Події
Дата публікації

У Київській області побили замміністра з сім'єю: подробиці нападу

У Київській області побили замміністра з сім'єю: подробиці нападу

У Київській області в центрі Переяслава побили сім'ю заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Юлії Клименко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника міністра.
Як розповіла Клименко, вона з сім'єю їздили дивитися Національний заповідник Переяслав, де на них напав господар готелю "Артак" на парковці біля готелю.
"Оскільки ми забарилися і не встигли швидко розвернутися, "джентельмен" почав голосно сигналити і через 15 секунд оскаженілий вилетів зі своєї машини і почав штовхати і бити через відкрите вікно машини старшого сина, вигукуючи нецензурну лексику та погрози. Коли з машини зміг вийти син, вибіг мій чоловік, а потім і я, щоб зрозуміти що сталося і заспокоїти "джентельмена", до нас підбіг ще й пасажир Ніссана (авто господаря готелю - ред.) і активно підключився до нашого побиття", - написала заступник міністра.
За її словами, таку реакцію господаря готелю викликало те, що авто Клименко заважало йому заїхати "великою машиною на парковку".


"Моя синьо-фіолетово-зелена права рука з гематомами, розірваний одяг, пошкоджений ніс чоловіка, численні садна, шишки і гематоми на голові сина, якого били головою об бетонний бордюр, забій плеча, численні синці, подряпини і садна по всьому тілу, а також психологічна травма молодших дітей, які все це спостерігали", - додала Клименко.


Вона з родиною провела 5 годин в районному відділенні міліції, давали свідчення і знімали побої.
"Відкриті кримінальні провадження і тепер слідство розбирається хто цей оскаженілий "джентельмен", який готовий вбити головою об бетонний бордюр 18-річного хлопця тільки за те, що той заважав йому на парковці", - відмітила замміністра.
Раніше повідомлялося, що  в Києві активно рекламуються автомобільні поїздки до окупованого росіянами Криму.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?