У Київській області сталася масштабна смертельна аварія: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Київській області сталася масштабна смертельна аварія: з'явилися фото

У Київській області сталася масштабна смертельна аварія: з'явилися фото
Джерело:  Голос.ua

Під Києвом сталася масштабна смертельне ДТП за участю вантажівки і автобуса.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Голос.UA, який цитує начальника прес-служби ГУ ГСЧС в Київській області Вікторію Рубан.
Згідно з повідомленням, 19 листопада в 5:52 на пункт зв'язку 27-Державної пожежно-рятувальної частини м Переяслав-Хмельницький надійшло повідомлення про зіткнення вантажного автомобіля "Scania" і автобуса ПАЗ.
"На місце ДТП виїхали два відділення 27-ГПСЧ. По прибуттю на місце рятувальники деблокували водіїв вантажного автомобіля і автобуса і передали їх працівниками медичної служби", - сказала Рубан.
Читайте також: У Києві п'яний водій таранив авто патрульних: з'явилися фото
Представник ГСЧС додала, що під час перевезення постраждалих каретою екстреної медичної допомоги в Переяслав-Хмельницьку центральну районну лікарню водій автобуса помер.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві маршрутка зіткнулася з автомобілем Subaru, в результаті чого кілька людей постраждали.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?