У Київській області виявили понад 900 тіл мирних мешканців
Категорія
Україна
Дата публікації

У Київській області виявили понад 900 тіл мирних мешканців

У Київській області виявили понад 900 тіл мирних мешканців
Джерело:  online.ua

15 квітня офіційно стало відомо, що правоохоронці виявили вже понад 900 тіл мирних мешканців у населених пунктах Київської області, які були звільнені від російських загарбників. Варто зазначити, що більшість з них з вогнепальними пораненнями. Цю інформацію підтвердив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Джерело: Ютуб-канал  UkraineMediaCentre Kyiv

Понад 900 тіл цивільних були знайдені на Київщині

Ми публікували дуже багато масових поховань, і прикро, що ми фіксуємо, що це поховання людей, вбитих зі стрілецької зброї. Тобто ми розуміємо, що під час окупації армія РФ встановлювала певний режим, намагалася відшукати людей, які мають вплив на громаду, і змусити їх працювати на РФ, - наголосив Андрій Нєбитов.

Він також повідомив, що поліцейські знаходять тіла вбитих мирних мешканців і просто неба на вулицях сіл і містечок, і в тимчасових похованнях.

За його словами, у всіх 180 населених пунктах Київської області, які були тимчасово захоплені російськими військами, зараз працюють поліцейські патрулі. На місці правоохоронці розшукують диверсантів, мародерів та фіксують наслідки злочинів і руйнувань, спричинених російськими окупантами.

Як уже згадувалося раніше, рекордна кількість загиблих наразі зафіксували в Бучі – більше 350 тіл.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?