У київському під'їзді стався вибух, була спроба вбивства: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У київському під'їзді стався вибух, була спроба вбивства: опубліковані фото

У київському під'їзді стався вибух, була спроба вбивства: опубліковані фото

У четвер ввечері, 12 січня, в Києві в одному з під'їздів стався вибух, правоохоронці кваліфікують інцидент як замах на вбивство.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Києві.


"Увечері поліція Києва отримала повідомлення про вибух у під’їзді на вулиці Луначарського. На місці події правоохоронці встановили, що місцевий мешканець 1978 року народження вирішив перевірити поштову скриньку. Коли він її відчинив, то почув підозрілий звук і впав. При цьому пролунав вибух. У результаті чоловік отримав незначні ушкодження", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: На одному з заводів Києва прогримів вибух, є постраждалі: з'явилися фото


Відзначається, що за попередніми висновками експертів, могла вибухнути граната РГД-5.
Розпочато кримінальне провадження. Слідчі кваліфікують цю подію як замах на вбивство (ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Поліція встановлює обставини події.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в селі Каїри Херсонської області сталася потужна пожежа в приватному житловому будинку, в результаті чого загинули двоє дітей.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?