У київському супермаркеті в камері схову лежала страшна річ: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У київському супермаркеті в камері схову лежала страшна річ: з'явилися фото

У київському супермаркеті в камері схову лежала страшна річ: з'явилися фото

У Києві затримали чоловіка з Житомира, який тримав в камерах зберігання столичних супермаркетів міні-арсенал зброї для проведення пограбувань.
Читайте також: У київському дворі влаштували стрілянину: є поранений
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Києві.
Вдалося встановити, що чоловік приїжджав до Києва лише на один день для проведення крадіжки і тримав зброю в камерах схову супермаркетів столиці.
Злочинця затримали в супермаркеті біля метро "Шулявська", поліцейські влаштували засідку і дочекалися, поки він не прийде забрати арсенал. Було вилучено пістолет іноземного виробництва, патрон калібру 7,62 мм і гранату "РГД-5".
Чоловік пояснив, що крав з офісів ноутбуки, смартфони і іншу негабаритну техніку і гаджети, яку після продавав. Встановлено його причетність до 16-ти крадіжок. Пояснити чітко, звідки він взяв вилучену зброю, чоловік не зміг.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві затримали чоловіка, який погрожував пістолетом неповнолітнім з метою пограбування.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?