У Клінтон зробили несподіване зізнання щодо Путіна: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Клінтон зробили несподіване зізнання щодо Путіна: опубліковано фото

У Клінтон зробили несподіване зізнання щодо Путіна: опубліковано фото

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон вважала за краще б повечеряти з російським лідером Володимиром Путіним, ніж зі своїм головним конкурентом в боротьбі за крісло президента на майбутніх виборах Дональдом Трампом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру", яка цитує Daily Mail.
У США існує своєрідна розвага, коли репортери з пулу політика, що сидять в кінці літака, намагаються докотити до нього апельсини, на яких написано запитання. На цей раз до Клінтон докотився апельсин з питанням про те, з ким би вона повечеряла. Як варіанти відповіді були прізвища Путіна і Трампа.
Клінтон заявила, що вже раніше вечеряла з Путіним. Після цієї фрази її прес-секретар обвів відповідь із прізвищем російського президента.

Нагадаємо, що раніше партія Клінтон звинувачувала Путіна в тому, що російські хакери зламують пошту американських демократів. У Кремлі все заперечують.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?