У КНДР анонсували "велику подію", Трамп пригрозив атомними підводними човнами
Категорія
Світ
Дата публікації

У КНДР анонсували "велику подію", Трамп пригрозив атомними підводними човнами

У КНДР анонсували "велику подію", Трамп пригрозив атомними підводними човнами
Джерело:  online.ua

Влада КНДР закликала іноземних журналістів, які перебувають на території Північної Кореї, готуватися до "великої і важливої події".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Reuters.

Ніяких подробиць більше не розголошувалося. Відзначається, що на сьогоднішній день в КНДР перебуває близько 200 іноземних журналістів.

Читайте також: Трамп: КНДР шукає неприємностей - ми вирішимо цю проблему

У той же час, президент США Дональд Трамп звернувся до глави КНР Сі Цзіньпіна з проханням попередити лідера Північної Кореї Кім Чен Ина про те, що "в США є не тільки авіаносці, а й атомні підводні човни".

За даними агентства "Ренхап", Трамп заявив, що Кім Чен Ин "робить велику помилку", і "такий країні як КНДР" не можна дозволити мати ядерну зброю.

"Це масове знищення, у неї ще немає систем доставки, але вони з'являться. Багато в чому це найпростіше (створення систем доставки)", - зазначив він в інтерв'ю Fox Business.

Крім іншого, Трамп попередив, що не розкриє своїх планів по КНДР. "Я не такий, як Обама", - сказав він, критикуючи свого попередника за попередження про нанесення удару по іракському Мосулу.

Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 12 квітня стало відомо, що ударна група ВМС США протягом 24 годин прибуде до берегів КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?