У колишній столиці «російської весни» депутата Опоблоку облили зеленкою: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

У колишній столиці «російської весни» депутата Опоблоку облили зеленкою: з'явилися фото

У колишній столиці «російської весни» депутата Опоблоку облили зеленкою: з'явилися фото
Джерело:  Новини Донбасу

У місті Слов'янськ, Донецької області, народного депутата від Опозиційного блоку Наталію Королевську, яка стала фігурантом скандалу в Раді, облили зеленкою і посипали борошном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 6262.com.ua.
Як стало відомо, Королевська очолила колону, яка йшла до міського парку культури, де було призначено покладання квітів до Вічного вогню.
Під час ходи люди у військовій формі почали закидати нардепа яйцями і зеленкою, посипати борошном і поливати водою. Охорона Королевської прикрила її, але зеленка потрапила на обличчя депутата.
Після цього між охоронцями і активістами зав'язалася бійка. За попередніми даними, нападниками були активісти громадської організації «Слов'янська Січ», які вимагали, щоб Королевська поїхала з міста і звинувачували її в розпалюванні війни на Донбасі.
"Королевську в Слов'янську облили зеленкою і обсипали борошном... Тепер рейтинг Опозиційного блоку буде 80%", - написав у своєму мікроблозі український журналіст Олексій Мацука.
Нагадаємо, в квітні 2014 року Слов'янськ був захоплений групою російських диверсантів, якими керував терорист Ігор Гіркін.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "заступник міністра оборони" так званої ДНР Сергій Великородний заявив, що бойовики мають намір взяти під контроль Слов'янськ.





Фото: 6262.com.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?