У Колумбії розбився літак з футбольною командою: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Колумбії розбився літак з футбольною командою: з'явилися фото і подробиці

У Колумбії розбився літак з футбольною командою: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

У Колумбії розбився літак з гравцями бразильського футбольного клубу Chapecoense Real.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter міжнародного колумбійського аеропорту імені Хосе Марія Кордови.


Мер колумбійського міста Медельіна Федеріко Гутьєррес, прямуючи на місце аварії, заявив, що можуть бути ті, що вижили, зазначає The Guardian.


Літак впав в гористій місцевості, на місце аварії вже вирушили швидкі і рятувальники.



Літак виконував рейс з Санта-Крус-де-ла-Сьєрра (Болівія) в Медельїн (Колумбія).



У той же час влада Колумбії підтвердила, що літак, на якому перебувала бразильська футбольна команда, розбився. За останніми даними, всього на борту була 81 особа: 72 пасажири і дев'ять членів екіпажу.


Управління цивільної авіації Колумбії на своїй сторінці в Facebook повідомляє, що літак зазнав аварії в околицях міста Ріонегро, департамент Антіокія. Літак належить болівійської авіакомпанії LaMia.


Лайнер розбився близько півночі за місцевим часом. Згідно з даними FlightRadar24, борт з номером рейсу CP2933 вилетів з міста Санта-Крус-де-ла-Сьєрра (Болівія) о 17:47 за місцевим часом. За інформацією порталу, літак кружляв перед заходом на посадку в Медельїн, а потім зник.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті падіння вертольота "Робінсон" в окупованому Криму загинув російський актор і продюсер Олександр Куликов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?