У команді Зеленського розкрили подробиці гучного рішення по Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

У команді Зеленського розкрили подробиці гучного рішення по Донбасу

У команді Зеленського розкрили подробиці гучного рішення по Донбасу
Джерело:  online.ua

У середу, 21 жовтня, депутати президентської партії "Слуга народу" їдуть на Донбас, де відвідають українські позиції на лінії фронту. У зоні ООС представники фракції проведуть кілька днів. Представник "Слуги народу" Данило Гетманцев 19 жовтня розкрив подробиці поїздки депутатів на Донбас. За його словами, нардепи їдуть в зону ООС на добровільних засадах і ця поїздка ніяк не пов'язана з майбутніми місцевими виборами, так як планувалася давно і переносилася кілька разів через коронавірус і пожеж в Луганській області, передає ONLINE.UA.

"Я на Донбас не їду. Я вважаю, що це справа добровільна, але ми повинні займатися кожен своєю справою. Є люди, які займаються цим напрямком, і їм, можливо, треба їхати, це наприклад комітет з питань оборони, комітет з питань правоохоронної діяльності, можливо комітет з питань охорони здоров'я та комітет з питань освіти. Чому вони збираються їхати? У кожного є свої питання, у кожного є те, заради чого він їде і що він хоче з'ясувати", - пояснив Гетманцев.

Як відомо, не їде на Донбас і нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубинський, оскільки займається виборами. При чому раніше він критикував плани своїх колег по партії відправитися в зону ООС, поїздку куди назвав "розважальним" заходом.

Нагадаємо, 14 жовтня в зону ООС їздив президент України Володимир Зеленський. Під час поїздки на Донбас президент вручив військовослужбовцям подарунки до Дня захисника України та поцікавився умовами проживання військових.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 20 жовтня український глава Володимир Зеленський звернеться до Верховної Ради з традиційним щорічним посланням, в якому визначить стратегічні напрямки розвитку України. Це послання повинно було відбутися ще в квітні, але було перенесено в зв'язку з погіршеною пандемічною ситуацією. Виступ Зеленського заплановано на 10:30 і триватиме близько години.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?