У командуванні ЗСУ прокоментували загибель двох бійців - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У командуванні ЗСУ прокоментували загибель двох бійців - подробиці

У командуванні ЗСУ прокоментували загибель двох бійців - подробиці
Джерело:  online.ua

Українське командування розпочало розслідування щодо загибелі двох військовослужбовців ЗСУ на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Генерального штабу.

За словами головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака, збереження життя воїнів — головне завдання командирів усіх рівнів.

"На превеликий жаль, за останній місяць збільшилась кількість випадків загибелі військовослужбовців Збройних Сил України, зокрема, в Силах спеціальних операцій, під час виконання не бойових завдань із відсічі російсько-окупаційним військам у районі проведення операції Об’єднаних сил, а в ході занять із бойової підготовки", - зауважив він.

Саме до категорії таких трагічних інцидентів відноситься випадок 13 травня, коли загинули двоє бійців підрозділів Сил спеціальних операцій.

"На даний час мною віддані всі необхідні розпорядження для проведення всебічного розслідування, яке повинно встановити причини та передумови трагедії. За результатами якого керівництвом ЗС України на своєму рівні будуть прийняті всі необхідні рішення. Також на ім’я Міністра оборони та Верховного Головнокомандувача ЗС України будуть подані обґрунтовані доповіді та пропозиції для прийняття ними відповідних рішень", - підкреслив Хомчак.

Нагадаємо, збройне протистояння України та російського агресора триває з лютого 2014 року. Тоді кремлівські війська вдерлися до Криму. Пізніше вторгнення поширилося на Донбас та кілька інших регіонів, але в останніх його вдалося подолати.

Як повідомляв ONLINE.UA, двоє бійців Збройних сил України загинули у зоні проведення Операції Об’єднаних сил. За офіційними даними, трагічний інцидент стався у середу, 13 травня. Військовослужбовці загинули під час проведення планових занять. Інших подробиці на офіційному рівні не оприлюднили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?