У комітеті Ради узгодили кандидатуру на пост глави НБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

У комітеті Ради узгодили кандидатуру на пост глави НБУ

У комітеті Ради узгодили кандидатуру на пост глави НБУ
Джерело:  online.ua

Комітет Верховної Ради України з питань фінансової політики та банківської діяльності рекомендував парламенту звільнити главу Національного банку (НБУ) Валерія Гонтареву і призначити на цю посаду чинного виконувача обов'язків голови Нацбанку Якова Смолія.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це на брифінгу 5 лютого повідомив перший заступник голови комітету Михайло Довбенко.

Читайте також: В НБУ назвали терміни, коли подешевшає долар в Україні
«Підтримали проект постанови, внесений президентом, про позитивному голосуванні за Якова Смолія в сесійній залі», - повідомив Довбенко.

Він також зазначив, що члени комітету на засіданні заслухали Смолія. За словами Довбенко, голосування за призначення нового керівника Національного банку може відбутися на наступному пленарному тижні.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко 18 січня вніс до Верховної Ради проекти постанов про звільнення Валерії Гонтаревої з посади голови Національного банку України і призначення на цю посаду першого заступника глави НБУ Якова Смолія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?