У Конгресі США стався інцидент зі стріляниною: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Конгресі США стався інцидент зі стріляниною: з'явилося відео

У Конгресі США стався інцидент зі стріляниною: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У центрі для відвідувачів в будівлі конгресу США у Вашингтоні чоловік відкрив стрілянину.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Лента.ру, яка цитує CNN.


Чоловік намагався пройти через рамки металошукача на вході в туристичну зону Капітолію, і коли апарат спрацював, витягнув пістолет. У нього вистрілили співробітники поліції, які відповідають за охорону будівлі.


Після затримання поліцією було встановлено, що ним виявився Ларрі Рассел Доусон. Зараз чоловік перебуває в лікарні, йому зробили операцію. Представник поліції також уточнив, що незначну травму отримала жінка, вона госпіталізована.


Поліція Капітолію вважає інцидент кримінальним злочином.


«Ми вважаємо, що діяв один чоловік, який раніше часто відвідував Капітолій. Немає ніяких підстав вважати, що це щось більше, ніж кримінальний злочин», - зазначив представник поліції Метью Вердероза.


Відео: euronews


Нагадаємо, в п'ятницю, 18 березня,  офіцер поліції відкрив вогонь в Дікмені - центральній частині турецької столиці Анкари.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?