У Копенгагені невідомий відкрив стрілянину на вулиці, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У Копенгагені невідомий відкрив стрілянину на вулиці, є постраждалі

У Копенгагені невідомий відкрив стрілянину на вулиці, є постраждалі
Джерело:  online.ua

Прес-служба копенгагенської поліції повідомила, що у столиці Данії невідомий чоловік з пов'язкою на голові відкрив стрілянину на вулиці. Є постраждалі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний Twitter поліції міста.

Згідно з оприлюдненою інформацією, інцидент стався в Копенгагені, на вулиці Тагенсвей. Невідомий важко поранив одного з потерпілих, другий отримав легкі поранення. На думку поліцейських, стрілянина була пов'язана з "кримінальними розбірками".

Читайте також: У Харкові хлопець для веселощів обстрілював людей з балкона: опубліковано відео

Вулицю перекрили через стрілянину. Жителі датської столиці висловлюють своє невдоволення в коментарях під записом поліції у мережі Twitter.

"Коли це все припиниться? Може варто заарештувати всіх цих людей з пов'язками і кинути їх за грати, де вони переб'ють один одного?", "Це ніколи не припиниться, поки їх всіх не ув'язнять", – висловлюють свою позицію вкрай незадоволені громадяни.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 жовтня у Мексиканському штаті Герреро група озброєних людей відкрила стрілянину на аматорському футбольному матчі. Внаслідок цього 2 людини загинули і 1 отримав поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?