У Кремлі істерика: стало відомо, як оберігають Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі істерика: стало відомо, як оберігають Путіна

У Кремлі істерика: стало відомо, як оберігають Путіна
Джерело:  online.ua

У Росії перед парламентськими виборами, наміченими на 18 вересня, на «співбесіду» в Федеральну службу охорони викликали великого вченого, академіка і екс-посла РФ у Франції Юрія Рижова, позаяк у його районі прописаний російський президент Володимир Путін, який теж братиме участь у виборах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Олександра Сотника.
«Тільки-но Ю. А. Рижов розповів по телефону. Сьогодні рано-вранці в Президії Академії Наук, а точніше - в офісі Національного Пагоушського руху пролунав дзвінок», - написав Сотник і процитував діалог Рижова з представником ФСО.


«- Здравствуйте. Это - ваше рабочее место?

- Да.

- Вам необходимо явиться в ФСО и пройти собеседование.

- На предмет?..

- Вы же в курсе, что на днях выборы? В вашем районе прописан Президент. Он будет участвовать. И мы проверяем.

- Кого?

- Вас. Обязаны. Проверить.

- Еще раз: на предмет?..

- М-м... Но вы же понимаете?..

- Что мы должны понимать?..

- Вопрос безопасности.

- Чьей?

- Первого лица государства...», - написав Сотник.


«ФСО було послано. Академіки теж лаються... Істерика. У Кремлі просто істерика. Власної тіні бояться», - додав російський журналіст.
Vasyl Sidey: Можна ще по хоспісам пройтися і провести роз'яснювальні бесіди з вмираючими, щоб ті - ні-ні... навіть не думали замишляти чогось проти Самого...
Ольга Шевцова: Вони ще й бояться, що народ путена зблизька побачить. Який він плюгавенький і ущербний. Коли він був у Владивостоці, менти, що забезпечують безпеку на зустрічі (місцеві), побачивши путена - ох...еніли і довго іржали. По ТБ не видно, який він маленький і убогий.
Беленко Олена: Десь тут в ФБ вже пару днів назад теж розповідали, що заходили чи дзвонили, хотіли перевірити і т.п. Попередили, що для безпеки на дахах будуть снайпери, так що жителям боятися нічого)))
Оксана Тіманівська: Це типовий стан для злочинців, тим більше, коли відплата - близько...
Як повідомляв ONLINE.UA, в Міністерстві закордонних справ України заявили, що проведення виборів в Держдуму РФ в російських дипломатичних представництвах в Україні можливо тільки в разі відмови російської сторони від проведення виборів на тимчасово окупованих територіях України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?