У Кремлі назвали Росію "європейською цінністю"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі назвали Росію "європейською цінністю"

У Кремлі назвали Росію "європейською цінністю"
Джерело:  online.ua

Прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков, реагуючи на "заперечення Молдовою всього російського" у своєму прагненні до Євросоюзу, неочікувано почав стверджувати, що країна-агресорка і є європейською цінністю.

Джерело: росЗМІ

Пєсков безсоромно збрехав, що Росія є цінністю Європи

Незмінний речник Кремля почав цинічно скаржитися на те, що чинна влада офіційного Кишинева та безпосередньо президентка країни Мая Санду вбачають у європейських цінностях обов'язкову наявність заперечення всього російського.

Це глибока помилка, бо Росія сама і є європейська цінність. Це частина загальних європейських цінностей, хто б що не говорив, – заявив Пєсков, коментуючи слова Санду про те, що для просування європейських цінностей у її країні необхідно відмовитися від співпраці з Росією.

Пєсков вкотре вирішив дорікнути офіційному Кишиневу.

Вони, на наш погляд, роблять помилку перед своїм власним народом, вважаючи, що, розвиваючи відносини із західноєвропейськими країнами, вони в обов'язковому плані повинні повністю зруйнувати всі відносини з нами. Це помилка, – повторив прессекретар Путіна.

Ба більше, Пєсков завуальовано почав погрожувати усій Молдові за її нібито "помилки".

Цю ціну платитиме народ цієї країни, – сказав речник Кремля.

Модова планує стати членом ЄС

Як уже згадувалося раніше, у червні 2022 року лідери Європейського Союзу надали Молдові статус кандидата разом з Україною.

Очікується, що вже наступного місяця Єврокомісія оприлюднить оцінку щодо перспективи подальшого приєднання України і Молдови до блоку.

Що важливо розуміти, офіційний Кишинів хоче якнайшвидше вступити до ЄС, щоб захиститися від російської загрози.

Опитування незмінно показують, що більшість громадян країни підтримують приєднання до Євросоюзу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?