У Кремлі прокоментували "вербування" Савченко російськими спецслужбами
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі прокоментували "вербування" Савченко російськими спецслужбами

У Кремлі прокоментували "вербування" Савченко російськими спецслужбами
Джерело:  ТАРС

Російська влада відхрестилася від Надії Савченко, яку в Україні підозрюють у роботі на Кремль. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав Савченко - глибоко внутрішньою справою України.

Про це він заявив в інтерв'ю російському телеканалу, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: У Раді показали докази по справі Савченко: опубліковано відео

Пєсков також заявив, що версію про вербування Савченко російськими спецслужбами могли "придумати британці". Тим самим він категорично спростував інформацію про те, що українську льотчицю завербували спецслужби РФ в той час, коли вона перебувала в російській в'язниці.

Нагадаємо, Надії Савченко в Україні інкримінують кілька злочинів. Нардепку підозрюють в підготовці масштабного теракту в Києві, а також у вчиненні дій, спрямованих на захоплення державної влади.

23 березня відбулося засідання Шевченківського райсуду Києва щодо обрання запобіжного заходу Савченко. Суд ухвалив рішення заарештувати нардепку терміном на 2 місяці до 20 травня 2018 року без права звільнення під заставу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після оголошення рішення суду Савченко оголосила чергове голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?