У Кремлі розповіли, коли Путін привітає Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі розповіли, коли Путін привітає Зеленського

У Кремлі розповіли, коли Путін привітає Зеленського
Джерело:  online.ua

Керманич Кремля Володимир Путін привітає президента України Володимира Зеленського з першими успіхами в справі врегулювання ситуації на Донбасі і нормалізації російсько-українських відносин, якщо це станеться. З даною заявою виступив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання журналістів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посилання на ТАСС.

"Президент Путін вітатиме президента Зеленського з першими успіхами в справі врегулювання внутрішнього конфлікту на південному сході України, а також з першими успіхами в справі нормалізації російсько-українських відносин", - сказав він.

Що цікаво, речник Кремля не став конкретизувати, у чому можуть полягати ці "перші успіхи".

 "Але перші успіхи (у відновленні відносин Москви і Києва – ред.) будуть очевидні. Якщо вони будуть, ми з вами їх побачимо неозброєним оком", - сказав він.

Пєсков також додав, що найближчим часом у порядку денному Путіна немає ніяких контактів із Зеленським.

Як повідомляв  ONLINE.UA, новий президент України Володимир Зеленський заявив, що головне завдання його як глави держави та усієї країни – це припинення війни на Донбасі. Про це він розповів в ході свої інавгурації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?