У Кремлі сталося самогубство — що наразі відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі сталося самогубство — що наразі відомо

У Кремлі сталося самогубство — що наразі відомо
Джерело:  online.ua

30 листопада офіційно стало відомо, що співробітник Федеральної служби охорони Михайло Захаров вчинив самогубство на території Кремля в Москві. Згідно з останніми даними, чоловік застрелився прямо під час служби. Варто звернути увагу на те, що його підрозділ відповідає за особисту охорону російського глави Володимира Путіна. Як стверджують колеги загиблого, причиною його загибелі могло стати байдуже ставлення керівництва ФСо до умов його роботи, а також численні перепрацювання, — в одну з останніх змін він був вимушений знаходитися на роботі понад 15 годин, передає ONLINE.UA.

"Дружині загиблого не повідомили про причини смерті Захарова, ба більше, їй навіть не розповіли про те, що він наклав на себе руки. З жінкою зв'язалося керівництво Михайла і розповіло лише про його смерть, не вдаючись у подробиці події. За словами рідних, останнім часом він не жив разом з дружиною і мав уже в грудні розлучитися з обопільної згоди", — дізналися російські журналісти.

За словам колег Михайла Захарова, практика перепрацювань почастішала останнім часом в ФСО через гостру нестачу кадрів, — доволі часто співробітникам доводиться працювати не тільки в свою зміну, а й за колег, які нещодавно звільнилися. Що важливо розуміти, ці додаткові години роботи не оплачуються — такими даними поділилися анонімні джерела в Кремлі.

"Раніше за сукупністю, накопичивши достатню кількість перепрацювань, можливо було вийти достроково на пенсію, наприклад, на рік раніше, ніж треба. Однак зовсім недавно цю практику скасували і керівництво ФСО донесло до рядових співробітників, що всі їхні "додаткові години" анулюються", — йдеться в повідомленні.

Михайло Захаров

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що в Росії в результаті ускладнень, спровокованих коронавірусною інфекцією, помер член команди очільника Кремля Володимира Путіна та депутат від Комуністичної партії у Держдумі Ваха Агаєв: усі важливі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?