У Кремлі уже шукають заміну Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі уже шукають заміну Путіну

У Кремлі уже шукають заміну Путіну
Джерело:  online.ua

Російським журналістам вдалося дізнатися, що протягом останніх трьох місяців війни в Україні очільник Кремля Володимир Путін налаштував проти себе і "партію війни", і тих, хто хоче миру, – в команді диктатора плекають надію, що "в найближчому майбутньому" він піде, і вже навіть почали шукати наступника.

Джерело:  "Медуза"  з посиланням на своїх інсайдерів

У Кремлі уже шукають заміну Путіну - Медуза

Як стверджують інсайдери видання, за час війни загальний настрій російських еліт встиг повністю змінитися декілька разів – від розгубленості на початку та "патріотичного підйому" у квітні до песимізму через три місяці після вторгнення.

Дедалі більше людей незадоволені особисто російським диктатором. Що цікаво, тепер невдоволення висловлюють ті, хто виступає за продовження війни, і ті, хто бажає миру.

Інсайдери також повідомляють, що у Кремлі негласно почали обговорювати навіть постаті наступників Володимира Путіна. Найчастіше у таких розмовах згадуються мер Москви Сергій Собянін, заступник голови Ради безпеки Дмитро Медведєв та перший заступник голови АП Сергій Кирієнко, який нещодавно став кремлівським куратором Донбасу.

Видання звертає увагу на те, що поки що йдеться не про те, щоб просто зараз скинути російського диктатора, однак дедалі частіше обговорюється тема "майбутнього після Путіна" і "є розуміння, або побажання, що в досить близькій перспективі керувати державою він не буде" .

На переконання інсайдерів, очільник Кремля може залишити посаду президента лише через серйозне погіршення стану здоров'я.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?