У Кремлі відмовились виводити війська з України на вимогу Байдена
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі відмовились виводити війська з України на вимогу Байдена

У Кремлі відмовились виводити війська з України на вимогу Байдена
Джерело:  online.ua

Речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив про відмову Москви ставати на умови переговорів з Україною та Вашингтоном та виводити власну окупаційну армію з захоплених українських територій. 

Джерело: РосЗМІ

Кремль відмовляється припиняти війну проти України та виводити війська 

Ви частково процитували заяву Джо Байдена. А вона включала ще кілька речень. Він сказав, що перше – Путін має піти з України. Він вважає, що це і має бути демонстрацією того, що Путін готовий до переговорів. США, як і раніше, не визнають нових територій у складі РФ, і, звісно, це істотно ускладнює пошук ґрунту для взаємного обговорення, - зазначив Пєсков.

Речник кремлівського диктатора цинічно заявив, що Кремль завжди залишається відкритим для переговорів, але тільки на власних умовах.

Саме президент РФ ще до початку СВО спробував ініціювати переговори на основі підготовлених проєктів текстів і зі США, і з НАТО, і з ОБСЄ. Ініціатива РФ взаємності не отримала. СВО триває. Але при цьому – це важливо – президент Путін був, є і залишається відкритим для контактів і переговорів. Найкращий шлях досягнення наших інтересів – мирними дипломатичними засобами, - нахабно заявив Пєсков.

Між тим заступниця голови Міноборони України Ганна Маляр зазначила, що наразі кремлівська окупаційна армія не має належної кількості необхідної форми та спорядження, оскільки для Кремля пріоритетом є не життя власних військових, а кількість випущених по Україні ракет.

Спираючись на інформацію від російських військових, Маляр зазначила, що окупаційна армія наразі не забезпечена достатньою кількістю зимової форми та спорядження.

Заступниця міністра оборони додала, що Росії дуже складно фінансувати війну проти України, попри те, що у неї є ресурси та те, що вони налаштувалися на тривалу боротьбу. Так, Росія не відмовилася від своїх цілей - її цікавить контроль над всією державою, хоча вона рухається поступово, обираючи тактичні цілі.

Разом з тим, все одно їм цього ресурсу не вистачає для належного забезпечення особового складу і з пріоритетів - вони пріоритети ставлять на ракети, а не на людей, тому що в них людей, ресурсу, вони вважають, мабуть, що достатньо. І ми бачимо по тому, як вони кидають людей у бій, як виставляють загороджувальні загони, це теж говорить, що вони взагалі не рахуються з людським життям і ці речі деморалізують їхнє військо, цей факт є, - зазначила Маляр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?