У Кремлі зухвало спрогнозували мир на власних умовах
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі зухвало спрогнозували мир на власних умовах

У Кремлі зухвало спрогнозували мир на власних умовах
Джерело:  online.ua

Речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков зухвало заявив, що нинішня війна проти України та конфлікт із Заходом завершиться досягненням миру на умовах Москви.

Джерело: "Інтерфакс"

В Кремлі не сумніваються у власній перемозі 

Будь-яка війна закінчується миром, і цей мир буде таким, де наш голос чутимуть, де нам буде комфортно, безпечно, і де ми впевнено стоятимемо на своїх ногах, - зазначив речник кремлівського диктатора.

Пєсков також охарактеризував ситуацію, в якій опинилася Росія, як "ідеальний шторм і момент істини", і висловив упевненість, що політика глави держави в цих умовах користується підтримкою населення.

У той же час представники Офісу генпрокурора України повідомили про влаштований військовими окупаційної кремлівської армії РФ обстріл Миколаєва забороненими касетними боєприпасами.

За даними слідства, 16 травня російські війська обстріляли один із районів міста Миколаєва, використавши заборонені міжнародними нормами касетні боєприпаси.

Внаслідок обстрілу один чоловік отримав осколкові поранення.

Також зафіксовано факти ураження житлових будинків, автотранспорту та об'єктів міської інфраструктури.

Через ракетний обстріл окупаційною армією селища Десна на Чернігівщині загинули 8 людей та 11 - отримали поранення.

Між тим, за інформацією Головного управління Розвідки України, через гучні військові поразки в Україні Кремль показово карає командирів окупаційних військ.

За час російсько-української війни жодних стратегічних завдань, які були пафосно оголошені Путіним у промові 23 лютого, російським окупаційним військам виконати не вдалося. "Непереможна та легендарна" армія виявилася ордою вбивць, мародерів, ґвалтівників та боягузів під керівництвом нездар та злодіїв. Некомпетентність російської військової верхівки перевершила усі очікування світової спільноти. Аби зменшити для себе наслідки майбутньої політичної та кримінальної відповідальності, кремлівська влада намагається звинуватити у всіх невдачах та поразках командирів окупаційних частин та з’єднань, - повідомляють представники української розвідки.

Зокрема, за "героїчну втрату" гордості ЧФ РФ ракетного крейсера "Москва" був відсторонений від посади та заарештований командувач Чорноморського флоту віце-адмірал Ігор Осипов. Слідчі дії також було розпочато щодо його першого заступника віце-адмірала Сергія Пінчука.

Крім того, за безпрецедентні втрати особового складу, озброєння та військової техніки усунуто з посади Владислава Єршова, який керував шостою армією збройних сил РФ.

Також з цих же причин відсторонено командира першої танкової армії Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя. Так, "всупереч наказу вищого керівництва" генерал відправляв на виконання каральних операцій на територію України строковиків.

У зв'язку з незадовільним виконанням поставлених завдань усунуто з посади командувача 22 армійського корпусу південного військового округу в Криму генерал-майора Аркадія Марзоєва.

До того ж, усунули з посади й командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника Михайла Пономарьова.

Усі ці показові покарання лише сприяють поширенню серед окупантів недовіри до своїх командирів. Воєначальники країни-агресора й надалі продовжують вражати світ своєю некомпетентністю та прагненням до самознищення, - повідомили у розвідці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?