У Криму чиновник окупантів влаштував п'яну ДТП: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Криму чиновник окупантів влаштував п'яну ДТП: з'явилося відео

У Криму чиновник окупантів влаштував п'яну ДТП: з'явилося відео
Джерело:  L!fe #шоу

Так званий глава комітету по боротьбі зі злочинністю та тероризмом в окупованому Криму Микола Яриза, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, влаштував ДТП.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
Повідомляється, що чиновник в'їхав в "сімку", після чого його автомобіль за інерцією влетів в магазин ритуальних послуг. Чоловіка затримали співробітники ДПС. За словами співробітників ГИБДД, від нього тхнуло спиртним.
"На нашу законну вимогу пройти медичний огляд чоловік відповів відмовою. Коли вдалося привести його до будівлі лікарні, він протягом півгодини тягнув час. Весь час кудись відходив і розмовляв по телефону", - розповіло джерело в правоохоронних органах.
Читайте також: У Росії автобус з дітьми потрапив у жахливе смертельне ДТП: опубліковано відео
Те, що відбувалося, зняв на відео очевидець. На кадрах видно, що нетверезий чоловік активно знімає затримання на телефон і намагається довести поліцейським свою правоту. Чиновник також скаржився на те, що правоохоронці не пускали його "подихати свіжим повітрям".
Винуватцеві ДТП виписали протокол за відмову від медичного огляду. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення прав від півтора до двох років і штраф в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві вранці 6 грудня на перетині вулиць Машинобудівна і Василенка сталася дорожньо-транспортна пригода.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?