У Криму окупанти здивували заявою про полонених німців
Категорія
Україна
Дата публікації

У Криму окупанти здивували заявою про полонених німців

У Криму окупанти здивували заявою про полонених німців
Джерело:  online.ua

"Голова держради" Криму Володимир Константинов заявив, що благоустрій вулиць Сімферополя краще виходив у німецьких військовополонених, тому запропонував взяти їх в полон для вирішення проблеми з бруківкою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на FlashCrimea.

«Ситуація просто ідіотська, коли виколупується сімдесятирічна бруківка, яка пролежала весь цей час без ремонту. Це була найкраща бруківка в місті... Вона краще будь-якого нового асфальту, яким гарантія всього три роки», - сказав П.Шперов, який разом з Сергієм Шувайниковим зумів припинити демонтаж покриття.

"Спікер кримського парламенту" В. Константинов пообіцяв розібратися із заявою колеги і згадав, що бруківку укладали німецькі військовополонені.

«До Сімферополя слід запрошувати полонених німців для вирішення проблеми благоустрою. Давайте в полон візьмемо тисяч п'ять, вони і приведуть все в порядок», - сказав В. Константинов.

Напередодні до проблеми привернув увагу депутат С.Шувайников, який опублікував фотографії про демонтаж бруківки на своїй сторінці в Facebook. Парламентарій заявив, що побачене шокувало його в шок.

«Після "святкових" днів, пов'язаних з дворіччям "Кримської весни", сьогодні настав день, коли мені захотілося покласти "депутатський мандат" і стати простим обивателем, який може виразитися в адресу міської "влади" Сімферополя нецензурними словами», - написав він.

Нагадаємо, кримський активіст  Олександр Таліпов показав, як в окупованому Криму з грубими порушеннями йде ремонт ділянки автомобільної дороги  Сімферополь - Феодосія Р-23 між селами Джерела і Радісне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?