У Криму провели нові обшуки з затриманнями
Категорія
Події
Дата публікації

У Криму провели нові обшуки з затриманнями

У Криму провели нові обшуки з затриманнями
Джерело:  online.ua

Російські силовики провели нові обшуки в Джанкої і селі Розливи Нижньогірського району, після чого затримали кримських татар Енвера Кроша і Ебазера Іслямова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані ГО "Кримська солідарність".

Читайте також: У Криму силовики Путіна провели масові затримання кримських татар: з'явилося відео

Відзначається, що обох кримських татар доставили в РОВД. У Кроша вилучили телефон, ноутбук і планшет, у той час як для Іслямова довелося викликати карету "швидкої" допомоги через сильний головний біль, незважаючи на те, що силовиків до цього попереджали про наявність у нього пухлин в голові.

Примітно, що Кроша вже затримували у 2015 році, - тоді ФСБ хотіла схилити його до співпраці, однак, спроба провалилася, і його катували електричним струмом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше окупаційна "влада" Криму засудила одного з лідерів кримськотатарського народу Ільмі Умерова до двох років колонії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?