У кума Порошенка побачили, що у "кримської няші" погано з головою
Категорія
Світ
Дата публікації

У кума Порошенка побачили, що у "кримської няші" погано з головою

У кума Порошенка побачили, що у "кримської няші" погано з головою
Джерело:  online.ua

У Інформаційних військах України (проект Міністерства інформаційної політики на чолі з кумом президента Петра Порошенка Юрієм Стецем) вважають, що у депутата Держдуми РФ, колишнього керівника окупаційної "прокуратури" Криму Наталії Поклонської, яку прозвали "кримською Няшею", не все гаразд з головою№ №.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Інфовійськ України.
Такий висновок "Інфовійська" зробили після того, як Поклонська заявила, що українці пишуть їй листи з проханням про допомогу.
"Я отримую листи як депутат від українців. Правда, вони просять направляти відповіді не за їх адресою проживання, а на їх електронні поштові скриньки. Просять позбавити їх від псевдокерівництва, яке сьогодні при владі в Україні. Мені шкода український народ, який виявився заручником своїх недбайливих правителів", - сказала вона в інтерв'ю російському виданню РІА Новини.
"Зовсім з глузду з'їхала...", - прокоментували її слова Інфовійська.






Як повідомляв ONLINE.UA, Поклонська запевнила, що при зустрічі обов'язково привітається з українськими депутатами "як вихована людина".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?