У "Кварталі" відреагували на показ "Слуги народу" в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У "Кварталі" відреагували на показ "Слуги народу" в Росії

У "Кварталі" відреагували на показ "Слуги народу" в Росії
Джерело:  24 канал

Права на показ українського серіалу "Слуга народу" в РФ отримали завдяки шведській компанії Eccho Rights. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За інформацією студії "Квартал 95", згадана компанія має права на розповсюдження окремих продуктів з бібліотеки. Загалом серіал показали чи показують вже на території 20 країн.

Співпраця між "Кварталом 95" та шведською Eccho Rights почалася 2012 року. Компанія неодноразово представляла у світі продукції українського шоу-бізнесу. Відомо, що формат серіалу передано американцям з FOX Studios, а безпосередньо "Слуга народу" - платформі Netflix.

Серед країн, у яких мають права на показ серіалу - східноєвропейські та азіатські держави.

Втім, "Квартал 95" жодним чином не прокоментувала, чи отримує вона прибуток з показу на російському телебаченні.

Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти вже встигли спитати у Кремля - чи буде президент РФ Володимир Путін дивитися серіал, у якому головну роль грає його чинний український колега. За словами Дмитра Пєскова, російський лідер надмірно зайнятий на роботі, тож не має часу для перегляду телебачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?