У лавах СБУ вдалося викрити ще одного зрадника — Малюк уже відреагував
Категорія
Україна
Дата публікації

У лавах СБУ вдалося викрити ще одного зрадника — Малюк уже відреагував

У лавах СБУ вдалося викрити ще одного зрадника — Малюк уже відреагував
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань викрила співробітника одного з підрозділів СБУ у Запорізькій області. Зрадник вів розвідувально-підривну діяльність на користь спецслужб Російської Федерації.

Джерело: пресслужби  СБУ,  Офісу  генпрокурора  та ДБР

В СБУ викрили ще одного зрадника, який зливав дані спецслужбам РФ

Як вдалося дізнатися в ході розслвдування, підполковник СБУ таємно збирав службові дані за результатами оперативно-розшукової діяльності та інформацію, яка становить державну таємницю.

Окрім того, зрадник намагався дізнатися схеми розміщення блокпостів у регіоні.

За допомогою особистого мобільного телефону він фотографував документи. У подальшому, використовуючи мессенджер Теlegram та електронну пошту, зареєстровану на російському домені, передавав інформацію представникам країни-агресора. Під час обшуків у затриманого виявили мобільні телефони, сім-картки російських операторів, грошові кошти, а також інші докази, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, СБУ та ДБР вдалося з’ясувати, що зрадник має зв’язки, у тому числі і родинні, з представниками правоохоронних та державних органів країни-агресорки.

Фото — facebook.com

Представники ДБР звертають увагу на те, що наразі затриманому підполковнику СБУ готується повідомлення про підозру у державній зраді, а також клопотання в суд щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи застави.

Що важливо розуміти, санкція статті передбачає покарання у вигляді аж до довічного позбавлення волі.

На виявлення ще одного зрадника у лавах СБУ уже відреагував очільник спецслужби Василь Малюк.

Раджу усвідомити всім: СБУ – це не місце для агентів Кремля і людей, які не вірять у перемогу України. Якщо хтось зрадив присязі та українському народові – мусить відповісти за законом, - наголосив Малюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?