У Лаврова істерично відреагували на слова Макаревича про росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лаврова істерично відреагували на слова Макаревича про росіян

У Лаврова істерично відреагували на слова Макаревича про росіян
Джерело:  online.ua

Офіційна представниця МЗС Росії Марія Захарова різко негативно відреагувала на слова видатного російського музиканта і виконавця Андрія Макаревича про вплив держпропаганди на росіян.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Росії намагалися зірвати концерт Андрія Макаревича

"Всі, хто ще захоче назвати росіян "злісними дебілами" або ще якось, пам'ятайте експеримент 2018-го: ваш кандидат, що назвав народ "генетичним непотребом", набрав свої 1,6%. Припиніть нас ображати - права такого не маєте!", - підкреслила Захарова, натякаючи на кандидата в президенти РФ Ксенію Собчак.

У той же час, сам Макаревич дивується, чому його слова викликали такий резонанс. Зза його словами, він перебував у дорозі з США до Канади, коли журналісти почали дзвонити йому з проханням дати коментар.

"Я, виявляється, "назвав росіян злісними дебілами"! Мене засуджують! А тільки даремно вони це - не говорив я такого. А написав я наступне: "Мені здається, держпропаганда винайшла якийсь 25-й кадр, що перетворює людей в злісних дебілів". Є різниця, немає? Хоча, судячи з хвилі л*йна, що піднялася, - працює цей 25-й кадр, працює", - написав музикант.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Андрій Макаревич розповів, як відрізняються американці від росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?