У легендарного рокера в Росії почалися проблеми з концертами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У легендарного рокера в Росії почалися проблеми з концертами

У легендарного рокера в Росії почалися проблеми з концертами
Джерело:  fr-hamlet.livejournal.com

Концерт рок-групи "Акваріум" Бориса Гребенщикова в Хабаровську перенесли на три дні пізніше запланованої дати через тиск влади.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог ієромонаха Никанора Лепешева.
Пізніше цю інформацію підтвердив сам музикант телеканалу "Дождь".
Спочатку концерт відомої рок-групи в Хабаровську повинен був відбутися 24 травня в концертному залі «Платинум-арена». За словами Никанора Лепешева, керівництву концертного залу прийшов лист із впливової інстанції з "порадою" відмовити в наданні приміщення для виступу групи "Акваріум". Концерт перенесли в Музичний театр Хабаровська, після чого директор театру отримав такий самий лист.
"Організатори далекосхідного туру (запрошуюча сторона) вирішили особисто зустрітися з представниками оної впливової інстанції. Їм сказали, що з Москви нібито отриманий чорний список недостатньо патріотичних артистів, яким небажано надавати майданчики. У ньому, крім БГ, ще й Шевчук, Арбеніна, Макаревич, Ротару, Лорак, Малінін, "Нойз-Ем-Сі" та інші", - пише блогер.
Аналогічний лист отримали організатори концерту в Комсомольську-на-Амурі, після чого концерт групи скасували.
Сам Борис Гребенщиков, за словами ієромонаха, не хотів би вступати ні з ким в конфлікти і "воювати з вітряками". При цьому додає, що зрив концертів - "це ініціатива когось з ваших [хабаровських] кадрів. З таким ми стикаємося вперше".
Наразі на сайті групи повідомляється, що з незалежних від них причин розклад концертів на Далекому Сході змінився. Виступи відбудуться в Хабаровську, Владивостоку і Південно-Сахалінську.
Концерт "Акваріума" в Хабаровську перенесений на 27 травня, який відбудеться в клубі "Велетень". Цей клуб є приватним приміщенням, "не залежним від центральних органів виконавчої влади".
Раніше ONLINE.UA повідомляв,  хто з українських артистів часто виступає в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?