У Лізі чемпіонів обрали найкрасивіший гол в історії - неперевершене відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Лізі чемпіонів обрали найкрасивіший гол в історії - неперевершене відео

У Лізі чемпіонів обрали найкрасивіший гол в історії - неперевершене відео
Джерело:  online.ua

Експерти авторитетного спортивного журналу France Football обрали найбільш вражаючий гол в історії Ліги чемпіонів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання.

На думку експертів, автором найкрасивішого голу в історії європейського клубного турніру став Зінедін Зідан.

Французький футболіст забив м'яча у ворота "Баєра", проти якого грав у складі "Реала". То був фінальний матч ліги 2001/02.

Слід зазначити, "Реал" здобув перемогу з рахунком 2:1. Гол Зідана під час 45-ї хвилини зустрічі став вирішальним.

У цьому французу допоміг інший легендарний гравець — Роберто Карлос. З його навісу Зідан лівою ногою відправив м'яч пряму у верхній кут воріт суперника.

Друге місце посів гол експівзахисника "Фіорентині" Мауро Брессани — у ворота "Барселони", під час матчу 1999 року.

Також у трійку увійшов гол за авторством зірки сучасного футболу, Кріштіану Роналду. У падінні через себе він зумів відправити м'яч повз ворожого воротаря. Це сталося під час матчу "Реал" - "Ювентус". Португалець тоді грав за іспанський клуб, як і Зідан до нього.

Нагадаємо, легендарний Зінедін Зідан став зіркою футболу 1990-х та 2000-х років. Він пішов "на пенсію" після Чемпіонату світу 2006 року, який відзначився гучним скандалом — француз ударив головою суперника з італійської збірної та отримав червону картку. Вважається, що його спровокували на такий жорсткий вчинок.

Цікаво, що Зідан напередодні пообіцяв тріумфально піти з футболу після виграшу світового чемпіонату. За оцінкою експертів, вилучення зіркового футболіста могло стати не останнім чинником поразки французів. Матч завершився 5:3 на користь італійців.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час підготовки до відновлення Бундесліги виявили нові випадки коронавірусу COVID-19 серед футболістів. За даними організаторів, станом на 4 травня серед професійних гравців провели 1,7 тисячі тестів. Позитивними виявилися 10. Загалом перевірки торкнулися 36 клубів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?