У Лізі чемпіонів визначилися усі клуби чвертьфіналу. Розклад став унікальним в історії турніру
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Лізі чемпіонів визначилися усі клуби чвертьфіналу. Розклад став унікальним в історії турніру

У Лізі чемпіонів визначилися усі клуби чвертьфіналу. Розклад став унікальним в історії турніру
Джерело:  online.ua

Напередодні у середу, 17 березня, відбулися останні матчі Ліги чемпіонів стадії ⅛ фіналу. Переможці їх заробили на вихід до наступного етапу — чвертьфіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи. Останніми невизначеними залишалися до вечора згаданого дня пари “Баварія” - “Лаціо” та “Челсі” - “Атлетіко”. У матчі-відповіді чинні чемпіони з Мюнхена та англійська команда вибороли собі прохід до наступного раунду. Про це повідомляє ONLINE.UA З посиланням на офіційні дані турніру.

В цілому у чвертьфіналі боротимуться за подальшу участь наступні клуби:

  • “Боруссія”;

  • “Ліверпуль”;

  • “Парі Сен Жермен”;

  • “Порту”;

  • “Манчестер Сіті”;

  • “Реал”;

  • “Челсі”;

  • “Баварія”.

Жеребкування щодо наступних пар суперників заплановано на п’ятницю, 19 березня. Її проведуть традиційно у штаб-квартирі УЄФА у швейцарському “Ньоні”.

Перші матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів заплановані на 6 та 7 квітня. Ігри-відповіді передбачаються 13 та 14 квітня.

Фінальний двобій прийматиме турецький Стамбул на стадіоні “Ататюрка” 29 травня.

Поточна ситуація у чвертьфіналі стала унікальною в історії клубного турніру. Оскільки одночасно на цьому етапі опинилися команди під керівництвом чотирьох німецьких тренерів. Йдеться про “Боруссію” Едіна Терзича, “Ліверпуль” Юргена Клоппа, “Челсі” Томаса Тухеля, а також “Баварію” Ганс-Дітера Фліка.

Нагадаємо, ввечері 17 березня “Баварія” з зірковим форвардом Робертом Левандовскі розгромила італійське “Лаціо” - з рахунком 6:2 за підсумками двох матчів на попередньому етапі.

Одночасно з цим “Челсі” удруге обіграв іспанське “Атлетіко”, а загальний рахунок зустрічей між двома командами на 1/8 фіналу становив 3:0.

Як повідомляв ONLINE.UA, кар’єра футбольної легенди Кріштіану Роналду опинилася на перехресті — керівництво “Ювентуса” визнало занадто великою для бюджету клубу зарплату форварда. Водночас результативність його не допомагає команді утриматися в лідерах чемпіонатів. Згідно з неофіційними даними, португальський нападник може вже влітку залишити туринців і перейти до іншого клубу. Одним з претендентів став мадридський “Реал”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?