У Ломаченка назвали головні причини його фіаско у бою з Лопесом
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Ломаченка назвали головні причини його фіаско у бою з Лопесом

У Ломаченка назвали головні причини його фіаско у бою з Лопесом
Джерело:  klitschko-brothers.com

На хід бою між Василем Ломаченком і Теофімо Лопесом вплинули кілька факторів, стверджує катмен українського боксера на протистоянні Росс Анбер. Головним чинником поразки могла стати й травма плеча, яку українець отримав перед боєм. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Klitschko-brothers.com.

На думку експерта, іншим чинником могла стати різниця у габаритах між бійцями, оскільки українець раніше ніколи не важив 61 кілограм.

Катмен пояснив, під час перегляду бою, спостеріганням за його підготовкою, виникають безліч питань. Особливо багато їх виникає, коли боєць раптово зазнає фіаско.

"Звичайно, одне з головних питань, яке виникло у людей, полягав в тому, чому Лома був таким пасивним на старті бою в порівнянні зі своїми звичайними діями. Відповідь на нього була дана разом з новиною про те, що у нього була травма плеча, у понеділок він переніс операцію", - розповів Анбер.

Сам він стверджував, що був шокований інформацією про операцію, оскільки не знав про медичні проблеми Ломаченка.

"Окрім травми плеча, а пошкодження, природно, бувають в боксі, я думаю, що свою роль у цьому бою також зіграли габарити. Між Ломой і Лопесом була величезна різниця в розмірах. Теофімо — хлопець, який, як він зізнався сам, почав табір з вагою 160 фунтів (72,6 кг) і скинув вагу до 135 фунтів (61,2 кг). Лома ніколи в житті не важив 160 фунтів. Я думаю, що це зробило різницю", - резюмував експерт.

Катмен — буквально "людина в куті", цей фахівець займається травмами боксера (перш за все на обличчі), коли той повертається на своє сидіння у перерві між раундами.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній чемпіон Василь Ломаченко отримав травму плеча напередодні фіаско в бою з американцем Теофімо Лопесом. Промоутер Егіс Клімас розповів навіть про лікарське втручання та втрачений тиждень тренувань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?